Houtskeletbouw voor uw volledige woning

Heeft u plannen om te bouwen en droomt u van een energiezuinige, energieneutrale of passiefwoning? Om dat op een zo efficiënt en kwalitatief mogelijke wijze te verwezenlijken, kan u uw gehele woning laten optrekken met houtskeletbouw. Bouwwerken DB is uw partner voor de ruwbouw van uw houtskeletwoning.

De voordelen van een complete houtskeletwoning

Uw volledige woning laten optrekken in houtskelet levert u heel wat voordelen op:

  • U heeft een onbeperkte vrijheid qua bouwstijl, grootte, vormgeving, indeling, uitstraling en afwerking van uw houtskeletwoning.
  • Wij produceren uw volledige houtskelet geprefabriceerd in ons werkatelier. Alle prefabelementen passen naadloos in elkaar, waardoor we uw houtskelet op slechts een paar dagen volledig kunnen monteren.
  • Het is financieel interessant om uw woning volledig te laten optrekken met houtskeletbouw. Voor een gelijkaardige prijs als bij traditionele bouw is uw woning beter geïsoleerd, luchtdichter en energiezuiniger. Bovendien betaalt u minder faalkosten, arbeidskosten, funderingskosten, huur of rente van uw huidige woning en kosten voor bouwdroging.
  • Dankzij de hoge isolatiewaarden kan u steeds vertrouwen op een comfortabel binnenklimaat in heel uw woning. De isolatie wordt tussen de houten elementen aangebracht, waardoor u niet inboet op woonruimte.
  • Houtskeletbouw is een milieuvriendelijke manier van bouwen. Zo wordt er bij de productie van hout minder water, energie en fossiele brandstoffen verbruikt en heeft hout een lange levensduur.

Uw houtbouwspecialist

Bouwwerken DB specialiseert zich sinds 2011 in houtskeletruwbouw. Op basis van uw voorontwerp of definitieve bouwplan ontwerpen we een bruikbare productietekening en gaan we aan de slag met de productie. Wij vervaardigen de geprefabriceerde houtskeletelementen volledig inhouse in ons professioneel uitgeruste werkatelier. Dat garandeert een ongeziene precisie en een snelle en kwalitatieve montage bij u op de werf.

Overtuigd van houtskeletbouw?