Over ons

Betrokken houtbouwspecialist

Bouwwerken DB werd in 2011 opgericht vanuit een natuurlijke interesse in energiebesparing. Hoe kunnen wij ons steentje bijdragen in de bouw van duurzame woningen? Onze focus kwam te liggen op houtskeletbouw, wat vandaag onze exclusieve specialisatie is. Wij geven het startschot voor de bouw van kosteneffici├źnte passief- en bijna-energieneutrale woningen (BEN) en staan in voor de luchtdichte ruwbouw in houtskelet. In het geval van een plat dak leggen we uw dak dicht. In het geval van een pannendak voorzien we het onderdak.

Bent u op zoek naar een kwalitatieve houtbouwspecialist nabij Lokeren? Wij staan garant voor een persoonlijke samenwerking en opvolging.

Energiezuinige woningen

Wij maken het mogelijk om energiezuinig en duurzaam te bouwen. Houtskeletwoningen garanderen een uitstekende isolatie en vochtregulering, hebben een aangenaam en gezond binnenklimaat, behalen snel het wettelijk vereiste E-peil en hebben een lange levensduur.

Eigen werkatelier

Na een verkenningsgesprek en uw goedkeuring van de offerte bereiden we uw houtskeletbouwsysteem grondig voor in ons werkatelier. Daar beschikken we over al het professionele materiaal en produceren we uw geprefabriceerde elementen in gunstige (droge) omstandigheden. Dat stelt ons in staat om de onderdelen heel precies te bewerken, zodat ze naadloos op elkaar aansluiten. De montage van uw houtskelet op de werf verloopt daardoor veel sneller, wat u tijd en geld bespaart.

Onze projecten

Benieuwd naar uw voorlopers in houtskeletbouw? Bekijk welke projecten we reeds realiseerden.

Overweegt u houtskeletbouw?