AFTERSALES KOMT VOOR SALES IN ONS WOORDENBOEK!

Verwacht u vooral niet aan mooie verkooppraatjes als u contacteert. Wij geloven niet in de laagste prijs of een all-round vakman die overal goed in is. Neen, wij kiezen heel bewust voor een transparante communicatie, een eerlijk tarief en vooral in een kwalitatieve service die écht verschil maakt!

Daarom krijgt u bij ons geen verkoper aan de lijn, maar wel een van onze houtbouw professionals met ervaring en passie voor het product. Wij kiezen ervoor om ons te specialiseren in maatwerk bouwprojecten in houtskeletbouw en daarvoor heeft u een contactpersoon nodig die weet waarover hij spreekt, toch? Ook tijdens de werken zal u ons regelmatig op de werf zien verschijnen. Een strakke projectopvolging en een herkenbaar gezicht, zorgen immers voor duidelijke communicatie en zo ook voor een vlot bouwproject.

Onze ambitie? Energiezuinig bouwen met architectuur en wooncomfort verzoenen.

Energiezuinig bouwen, ook dat vinden we heel belangrijk. Daarom kiezen we steevast topmaterialen uit die uitblinken qua energieprestaties om mee aan het werk te gaan. Wij vinden het erg belangrijk dat uw bouwwerk niet alleen stevig, duurzaam en esthetisch is, wij denken ook graag aan uw tevredenheid op lange termijn.

Energiezuinig bouwen verhoogt trouwens niet alleen uw leefcomfort op korte termijn, het rendeert ook op lange termijn. Voor uzelf, maar ook voor ons, voor het milieu en voor de generaties die na ons bouwen aan een mooie toekomst.

We denken dus aan energiezuinige bouwmaterialen en aan de bijkomende energiebesparende maatregelen die mogelijks interessant kunnen zijn voor uw bouwproject, maar we denken ook aan onze ecologische voetafdruk als bedrijf. Ook wij dragen een steentje bij om het milieu te beschermen.

Wij zijn niet altijd bereikbaar, wij blijven het ook!

Een tevreden klant is voor ons het allerbelangrijkste goed. Daarom blijven wij ook na de bouwwerken bereikbaar voor vragen en voor eventuele herstellingen. Bij ons geen complexe onderhoudscontracten, addertjes of uitgestelde afspraken, wij bouwen liever een vertrouwensrelatie met u op en beloven u nu al een degelijke after-service.

Zelfs wanneer u een project in gedachten heeft dat we niet kunnen uitvoeren, mag u toch steeds een antwoord van ons verwachten. Test het gerust zelf en contacteer ons. Deze aannemer belooft u immers altijd een antwoord en komt gemaakte afspraken altijd na.

Hoe zit het met die prijs?

We werken altijd op maat van uw wensen en behoeften en wel binnen uw vooropgestelde budget. Daarom starten wij steevast met een persoonlijke kennismaking bij u ter plaatse om uw project en bouwplannen grondig te bespreken. Zo weten wij wat u verwacht en weet u perfect wat wij u voor uw project kunnen betekenen. Vervolgens bezorgen we u met plezier, gratis een vrijblijvend en duidelijk prijsvoorstel zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Uiteraard zijn we ook geregistreerd aannemer en doordat we er steeds voor kiezen om in te zetten op energiezuinig bouwen, komt u vast ook in aanmerking voor premies en subsidies. Vergeet u daar dus zeker niet naar te informeren?

U merkt het, we doen er alles aan om een eerlijk en budgetvriendelijk tarief uit te werken en uw investering op lange termijn te doen renderen.