Onze aanpak

1. Kennismaking

Heeft u uw toekomstige woning al besproken met uw architect en beschikt u over een voorontwerp of definitief bouwplan? Dan borduren we daarop voort en bekijken we wat er mogelijk is met houtskeletbouw. Beschikt u nog niet over een ontwerp of plan, dan verwijzen we u graag door naar een van onze vaste architecten.

2. Offerte

Op basis van het voorgestelde ontwerp van de architect en uw verwachtingen maken we een prijsofferte op. Daarin halen we alle onderdelen aan van uw houtskelet.

3. Productietekening

Na uw akkoord van de offerte zetten we het ontwerp om in een bruikbare productietekening. Die overlopen we met u en sturen we bij waar nodig.

4. Productie

We maken een productieplanning op en gaan aan de slag met uw productietekening. We prefabriceren al uw houtskeletelementen in ons eigen werkatelier dat volledig uitgerust is voor houtskeletbouw. We zijn onafhankelijk van wisselvallige weersomstandigheden en uw prefabelementen passen naadloos in elkaar.

5. Transport en montage

We vervoeren uw prefabelementen naar de werf, waar ze door onze plaatsers op slechts enkele dagen gemonteerd worden tot de volledige houtskeletbouw.

6. Bijstand

Ondervindt u voor, tijdens of na de werken nog een probleem of heeft u een vraag? Wij zijn bereikbaar en vinden de gepaste oplossing.

Aan de slag met uw houtbouwproject?