Winddichte ruwbouw inclusief dak en aluminium schrijnwerk

We maken alles zelf, tot en met het schrijnwerk

Zo snel mogelijk een winddichte ruwbouw realiseren, zonder in te boeten op kwaliteit. Dat is onze uitdaging en dé reden waarom we ook buitenschrijnwerk in eigen huis maken. We maken alle op maat gemaakte houtskelet onderdelen en dakstructuren zelf en vertrouwen op onze gespecialiseerde dochterfirma Alubuild voor maatwerk aluminium buitenschrijnwerk.

1 partner, meerdere voordelen

Dat we alle ruwbouw onderdelen in eigen beheer en onder eigen dak maken, is een win-win verhaal voor ons en onze klanten.

  • Niet hoeven wachten op externe leveranciers of onderaannemers, laat toe om doorgaans al na een tiental werkdagen een volledig winddichte ruwbouw opleveren!
  • Hoe sneller de ruwbouw winddicht is, hoe kleiner het risico op extra lange droogtijden en vochtschade. Een goede zaak voor de kwaliteit en levensduur van je huis.
  • We hoeven geen verkoopmarges op andermans werk door te rekenen aan onze klanten. Ook kosten voor externe projectcoördinatie kunnen we vaak uitsparen.
Buitenschrijnwerk

Ons maatwerk buitenschrijnwerk past altijd

Bij Alubuild.be maken we aluminium schrijnwerk op maat in uiteenlopende vormen, afmetingen en kleuren. Ook de afwerkingsmogelijkheden zijn haast eindeloos. Zo past je buitenschrijnwerk steeds perfect bij je huis, stijlvoorkeuren en budget.

  • (schuif)ramen en deuren met aluminium profielen
  • keuze uit diverse soorten energiezuinige beglazing
  • al dan niet geautomatiseerde zonwerende screens
  • balustrades, grepen, trappen, hekwerk, poorten, …

ALUBUILD REALISATIES

Buitenschrijnwerk

Met zorg geplaatst

Bij projecten waar we de HSB-constructie én het buitenschrijnwerk plaatsen, tonen we via een blowerdoortest aan hoe luchtdicht die winddichte ruwbouw woning precies is. Geen zorgen over luchtlekken, koudebruggen of warmteverliezen dus, wel maximale gemoedsrust dat je thuis een stevige en betrouwbare basis heeft.

Wat zijn jouw plannen?

Neem jij binnenkort ook sleutels van een instapklare en winddichte ruwbouw in houtskelet in ontvangst? Of zoek je een aluminium schrijnwerker in regio Lokeren die nieuwe ramen en deuren op maat kan maken?

VERTEL HET ONS