EEN AANNEMER HOUTSKELETBOUW MET EEN SPECIAAL KANTJE…

Voor aannemer houtskeletbouw De Bruyn uit Lokeren is geen bouwproject te complex. Bij ons zit u net goed om minder evidente bouwprojecten tot een goed einde te brengen….

Moet het heel snel gaan?

Loopt de zomervakantie op haar einde en heeft de school bijzonder dringend nieuwe klaslokalen nodig om op de eerste schooldag voor elk kind een plekje te kunnen voorzien? Nieuwe klaslokalen zijn met houtskeletbouw sneller klaar dan u denkt!

Tricky business?

Een ondergrondse parkeergarage bouwen onder een appartementsgebouw? Dan heeft u vast een lichte constructie nodig die toch voldoende draagkracht heeft? Geen probleem voor deze aannemer houtskeletbouw want zo’n project hebben we in het verleden al gerealiseerd!

Speciale projecten

Mag het iets exclusiever?

Heeft u een exclusieve tuin die helemaal aangelegd is volgens uw wensen of een zwembad dat er helemaal niet zo uitziet als alle andere? Dan wil u vast ook een tuinhuis of poolhouse laten bouwen dat evenveel luxe en creativiteit uitstraalt en naadloos in uw bijzonder tuinontwerp geïntegreerd kan worden. Laat ons vooral weten waar u van droomt, want wij zetten de gekste ideeën om in realiteit!

Wij zijn benieuwd naar uw plannen. Contacteer ons en we komen vrijblijvend bij u langs om uw project in detail te overlopen!