EEN CREATIEF EN UITDAGEND PROJECT? GRAAG!

Dakwerker De Bruyn uit Lokeren houdt van bijzondere projecten.Bij Bouwwerken DB beschouwen we ons zeker niet als een klassieke dakwerker. Voor het plaatsen van dakbedekking en algemene dakwerken aan platte en hellende daken staan wij dan ook niet meteen te springen… Maar heeft u een bijzonder dakproject in gedachten, dan zijn wij een en al oor!

Wij zijn heel bewust gespecialiseerd in houtbouw op maat. Zo bouwen we onder meer ruwbouwconstructies in houtskeletbouw, verzorgen we maatwerk buitenschrijnwerk, maar ook dakconstructies voor speciale daken zoals ronde en gebogen daken zijn helemaal ons ding! Laat uw creativiteit gerust de vrije loop want voor deze dakwerker uit Lokeren is geen vorm of ontwerp té complex. Wij bouwen een stevig en duurzaam dakgebinte voor elke vorm. Misschien doet u trouwens wel inspiratie op voor uw opvallend dak bij onze referenties op deze website of op onze Facebookpagina?

U kan op ons rekenen om een stevige dakconstructie te bouwen en om aangepaste dakisolatie te voorzien in heel Vlaanderen. In de nabije omgeving van Lokeren komen wij bovendien ook voor dringende dakherstellingen ter plaatse.

Nieuwe ramen en deuren geven uw huis meteen een afgewerkte look. Als u ze door een vakman laat plaatsen natuurlijk…

Een piekfijne afwerking tot in de puntjes, voor minder gaan we niet. Wanneer u schrijnwerker De Bruyn inschakelt om uw nieuwe ramen en deuren te plaatsen, mag u er dus gerust op zijn dat uw buitenschrijnwerk tiptop wordt afgewerkt. Ook de gordijnkasten, plinten, venstertabletten en zelfs de kleinste hoekjes en kantjes zullen niet aan ons kritisch oog ontsnappen!

Vraag gerust naar enkele referenties van klanten in uw buurt en vraag hen zelf hoe ze onze service en afwerking hebben ervaren.

Dakwerken

Een special dak? Hoe zit het dan met dakisolatie?

Energiezuinig bouwen is een van de voornaamste waarden voor dakwerker De Bruin uit Lokeren. Een stevige dakisolatie mag dus zeker niet ontbreken.  U kan uw dak laten isoleren op de klassieke manier met isolatiemateriaal aan de binnenzijde van het dak (bv. met glaswol isolatie), maar zeker voor speciale dakconstructies zijn er heel wat alternatieve isolatiemethodes mogelijk.

Dakwerker De Bruyn uit Lokeren adviseert u in detail welke isolatiemethodes mogelijk zijn voor uw dak en voert eventueel die isolatiewerken ook met de grootste zorg voor u uit!

Wat dacht u bijvoorbeeld van een Sarking dak? Hierbij worden de isolatieplaten niet aan de binnenzijde, maar wel aan de buitenzijde van de kepers geplaatst. Het gehele dakoppervlak kan zo aansluitend geïsoleerd worden waardoor koudebruggen worden vermeden.  Bij een Sarking dak zijn er geen niet-geïsoleerde hoekjes en kantjes meer, want de volledige daklengte wordt overspannen met isolerende platen. Dit is trouwens ook een geschikte manier om uw dak te isoleren zonder kap- en breekwerk aan afgewerkte ruimtes binnenshuis.

Voor de dakbedekking van traditionele platte of hellende daken met pannen of leien werken we samen met enkele vaste partners die we op verzoek graag aan u voorstellen. Voor speciale dakvormen gaan we wél zelf aan de slag met bijvoorbeeld EPDM-dakrubber. Dit materiaal is bijzonder flexibel waardoor we alle dakovergangen, -aansluitingen en zelfs dakgoten naadloos kunnen bedekken. Bovendien wordt het materiaal koud verlijmd en niet met gasbranders aangebracht zoals bijvoorbeeld bij roofing wel het geval is. EPDM is een ideaal product voor bijzondere dakvormen en houten constructies waarbij we brandgevaar zeker willen vermijden.

Heeft u een bijzonder dakproject in gedachten? Contacteer ons en we komen gratis en vrijblijvend ter plaatse om uw wensen te bespreken en een vrijblijvende offerte op te stellen.