ZO SNEL MOGELIJK WINDDICHT? GEEN PROBLEEM!

Bij Bouwwerken DB werken we uw ruwbouw volledig af, ook het buitenschrijnwerk! Gaat u een nieuwe woning bouwen, dan heeft u ongetwijfeld heel wat keuzes te maken. Heeft u trouwens al beslist met welke materialen en bouwtechnieken u gaat werken en aan welke aannemer u de bouwwerken gaat toevertrouwen? Neen? Dan leest u best nog even verder, want met houtskeletbouw door Bouwwerken De Bruyn combineert u snel en budgetvriendelijk bouwen met maximale energiebesparing!

De ruwbouwfase moet ook afgerond zijn vooraleer u met de afwerking van start kan gaan. Het moet dus vooruit gaan! Net daarom verzorgen we als aannemer bij Bouwwerken DB niet alleen uw ruwbouwwerken, maar meteen ook het buitenschrijnwerk. Wanneer we een nieuwe woning in houtskeletbouw bouwen, plaatsen we bijvoorbeeld ook meteen garagepoorten en/of nieuwe ramen en deuren. Zelfs wanneer u geen nieuwe woning laat bouwen, maar uw ramen en deuren toch dringend aan vervanging toe zijn, kan u op ons rekenen. Wij plaatsen immers ook nieuwe ramen en deuren voor renovatieprojecten.

Nieuwe ramen en deuren geven uw huis meteen een afgewerkte look. Als u ze door een vakman laat plaatsen natuurlijk…

Een piekfijne afwerking tot in de puntjes, voor minder gaan we niet. Wanneer u schrijnwerker De Bruyn inschakelt om uw nieuwe ramen en deuren te plaatsen, mag u er dus gerust op zijn dat uw buitenschrijnwerk tiptop wordt afgewerkt. Ook de gordijnkasten, plinten, venstertabletten en zelfs de kleinste hoekjes en kantjes zullen niet aan ons kritisch oog ontsnappen!

Vraag gerust naar enkele referenties van klanten in uw buurt en vraag hen zelf hoe ze onze service en afwerking hebben ervaren.

Buitenschrijnwerk

Wij zijn een trotse Alubuild en Reynaers partner!

Bij Bouwwerken DB kiezen we bewust voor kwaliteit, duurzaamheid en energiezuinig bouwen. Deze drie waarden vinden we integraal terug bij Alubuild en Reynaers, Onze vaste partners voor poorten, ramen en deuren. Alubuild en Reynaers zijn beide een Belgisch familiebedrijf die over de jaren heen een stevige en betrouwbare reputatie hebben opgebouwd en dat is zeker niet onterecht. Alle Alubuild en Reynaers producten worden immers in eigen land gefabriceerd en de productkwaliteit staat steeds voorop.

Bij Bouwwerken DB zijn we daarom best trots dat we een erkende Alubuild en Reynaers verdeler zijn en hun producten ook bij u mogen plaatsen. Alubuild en Reynaers zorgen voor topproducten met kwalitatieve materialen en wij beloven u een vakkundige plaatsing en een piekfijne afwerking! Overweegt u om uw buitenschrijnwerk te vervangen of om nieuwe ramen en deuren te kopen? In het ruime Alubuild en Reynaers assortiment vinden we vast dé nieuwe ramen, deuren en poorten in aluminium die perfect bij uw woning passen.

Wenst u meer informatie over onze buitenschrijnwerk producten en diensten te ontvangen of bent u vooral nieuwsgierig naar het kostenplaatje voor nieuwe ramen en deuren? Op eenvoudig verzoek bezorgen wij met plezier en gratis meer informatie, deskundig advies en een vrijblijvend prijsvoorstel.