Geen doorsnee aannemer houtskeletbouw

Noem ons gerust kritisch en selectief, want we nemen niet eender welk bouwproject aan. Dat we een gespecialiseerd aannemer houtskeletbouw zijn en blijven, is een weloverwogen keuze om onze klanten de expertise, kwaliteit en gemoedsrust te bieden die ze verdienen.

Over ons

Dubbel zoveel passie

Houtskeletbouw en energiezuinig bouwen zijn onze twee passies. En die vallen perfect te combineren. Als energiebewuste aannemer houtskeletbouw zetten we maximaal in op luchtdichte en sterk geïsoleerde constructies. Jij beslist mee hoever we daarin gaan, want we kunnen ook een energiezuinige BEN-woning of een volledige passiefwoning voor je bouwen!

Één aanspreekpunt voor al je vragen

Geen verkoper aan de lijn, maar Joris De Bruyn zelf. Een aannemer houtskeletbouw die onder eigen naam werkt en gehecht is aan zijn uitstekende reputatie in de sector. Die houden we hoog door eerlijke adviezen in duidelijke taal te formuleren. Joris is je eerste aanspreekpunt én je projectcoördinator voor, tijdens en na de ruwbouwfase. Daarom worden we liefst van bij het prille begin bij elk bouwproject betrokken. Zo zitten bouwheer, architect en nevenaannemers direct op dezelfde golflengte.

CONTACTEER JORIS

Geen onnodige tussenpersonen

We maken en plaatsen de houtskelet constructie, de dakstructuur én het aluminium buitenschrijnwerk volledig in eigen beheer. Je woning wordt zo volledig winddicht afgewerkt door één enkele partner. Dat we niet moeten wachten op externe leveranciers of onderaannemers is goed voor de doorlooptijd van je bouwproject én voor je budget. We moeten immers geen verkoopmarges op andermans werk doorrekenen en samen sparen we ook de kosten voor een externe projectleider uit.

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE

Jouw kwaliteitsgaranties

  • Bouwwerken DB heeft al sinds 2011 onafgebroken hetzelfde btw-nummer BE 0835.053.697
  • We zijn ruim en wettelijk conform verzekerd voor onze tienjarige beroepsaansprakelijkheid
  • Geen onaangename verrassingen dankzij duidelijke all-in totaalofferte voor aanvang werken
  • Juiste productieplannen en technische tekeningen met professionele Sema-soft tekensoftware
  • Digitale tekeningen en computergestuurde CNC-machines voor millimeter precies maatwerk
  • Vraag enkele referenties van eerdere realisaties en beoordeel zelf de kwaliteit van ons vakwerk.
Over ons

Wat we liefst bouwen

We hebben een uitgesproken voorkeur voor residentiële bouwprojecten. Een nieuwbouw woning in houtskelet of een bestaand huis vergroten met een aanbouw? Daarvoor zijn we de geknipte aannemer houtskeletbouw. Ook voor uitdagende projecten zijn we zeker te vinden. Zo snel mogelijk nieuwe klaslokalen bijbouwen bijvoorbeeld.

Onze werkwijze en service zijn minder afgestemd op kleine renovatieprojecten. Daarvoor contacteer je best een andere, gespecialiseerde renovatie aannemer. Een kleine uitbreiding op een houtbouw die we zelf geplaatst hebben? Dat doen we uiteraard wel.

Voor wie en waar

De beste projectleiders zijn doorgaans de bouwheren zelf. Althans, dat is onze ervaring. Hoe minder partijen, hoe vlotter de communicatie ook. Daarom werken we bij voorkeur nauw samen met bouwheer, architect en de betrokken nevenaannemers, zonder te veel externe leveranciers, onderaannemers. Een goede zaak voor de snelle doorlooptijd van het bouwproces én voor je budget doordat we extra kosten en onnodige wachttijden uitsparen.

Omdat we alle houtskelet en schrijnwerk onderdelen zo veel mogelijk prefabriceren in onze ateliers in Lokeren, kunnen we de opbouw en montage zeer snel opstarten. Eender waar in Vlaanderen.

Bouwen we binnenkort samen aan jouw toekomst?

Spreken we binnenkort af voor een persoonlijke kennismaking en een gratis offerte? Beide blijven uiteraard volstrekt vrijblijvend.

BEL OF MAIL JORIS